Parkregels

Als aanvulling op de reserveringsbevestiging met de recreant, de daarbij behorende Recron voorwaarden en de folder.
- Recron voorwaarden - Vakantieverblijven
- Recron voorwaarden - Toeristische plaatsen

Aansprakelijkheid; Het Drouwenerzand of de eigenaar van de accommodatie is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of diefstal en beschadiging van persoonlijke eigendommen. Bij beschadiging van eigendommen van het park of de eigenaar van het huis stellen wij u aansprakelijk.

Barbecueën? Houdt rekening met bosbrand
Barbecueën is toegestaan. De barbecue moet wel op een stenen ondergrond staan. Bij een verblijf in de boomhut is alleen een elektrische barbecue toegestaan. Zorg altijd voor een emmer water naast de barbecue. Is het extreem droog? Vraag de receptie eerst of het wel toegestaan is. Vuurkorven zijn verboden.

Bijplaatsen kampeermiddelen c.q. partytenten
Bungalows: niet toegestaan.
Camping: in overleg.

Correcte omgang zaken en personen; We verwachten dat u zorgdraagt voor de accommodatie en daartoe behorende voorwerpen en eigendommen. Deze mogen uitsluitend gebruikt worden voor de bestemde doeleinden. Bij het verlaten van de accommodatie de accommodatie afsluiten voor toegang door onbevoegden.

Geluidsoverlast; we verwachten dat u rekening houdt met de privacy van andere gasten. Geluidsoverlast op enigerlei wijze veroorzaakt is niet toegestaan. Vanaf 22.00 uur geldt avondrust. 

Hond; een hond dient altijd aangelijnd te zijn en buiten het terrein te worden uitgelaten. Honden zijn niet toegestaan in het hotel, de lodges, de campingplaatsen en de boomhut. 

Maximum snelheid; 10 km op het gehele park. Bij overtreding worden maatregelen getroffen.

Meldplicht; bij aankomst en vertrek voor alle gasten die overnachten.

Overnachten; op niet daartoe bestemde plekken is niet toegestaan.

Zwembadjes; het plaatsen van een kinderzwembad bij het huis en de camping is toegestaan, mits de rand niet hoger is dan 30 cm. en daarbij een volwassene aanwezig is die toezicht houdt op ieder die zich rond of in het badje begeeft. ’s Avonds en ’s nachts en bij het verlaten van de plaats, dient het water uit het zwembad te worden verwijderd.

Alcohol; de consumptie van alcohol in het openbaar is niet toegestaan. 

Bij het niet naleven van de regels voor dit park kan worden besloten om gasten te verwijderen van het terrein, zonder restitutie van de verschuldigde huursom.

Hier vindt u de parkregels van het Attractiepark  

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}